Ons model is 1,76 meter lang en draagt maat L van Renée’s Kookschort.

Renée’s Kookschort

Mijn naam is Renée Korswagen. Sinds 2002 heb ik de Kookkeuken van Capelle opgericht.
Al vanaf dat ik kind was, sta ik in de keuken. Ik hou van lekker eten en ben steeds op zoek naar nieuwe recepten en nieuwe smaken. Ook als ik op vakantie ben, kun je me in de keuken vinden, vaak in een goed restaurant. Zo verzamel ik authentieke smaken en gerechten, die ik mee naar huis neem. Koken is mijn lust en mijn leven. En dat wil ik in de Kookkeuken graag delen. Werken met verse ingrediënten, combineren van gerechten en leren van en aan anderen, maken mijn beroep tot één van de leukste beroepen die ik kan verzinnen. Doe je mee met een van de workshops? Kijk hier voor het aanbod workshops.

Ik wil dat mijn gerechten er top uitzien, en ik wil er zelf ook graag leuk uitzien in de keuken, net als elke vrouw. Het viel mij op dat er geen kookschorten waren voor vrouwen zoals ik, met een maatje meer. Die vormloze schorten zitten belabberd en het ziet er niet uit! Daarom heb ik Renée’s Kookschort bedacht. Kookkleding voor curvy vrouwen. Ruim waar het moet, getailleerd waar het kan. Uitgevoerd in een stevige, stoere denimstof in drie tinten met een handige zak aan de voorzijde. De vrolijke fuchsia linten kruisen op de rug en zorgen voor extra comfort.
Een schort waar je in gezien mag worden! Het schort is een co-productie samen met de geweldige vrouwen van Wereldwijven in Dordrecht. Dat is een sociale onderneming die kansen biedt aan vrouwen met allerlei culturele achtergronden om ervaring op te doen.

Wil je ook zo’n gaaf Kookschort? We hebben een aantal exemplaren op voorraad, deze kan ik je meteen toesturen. Mocht je keuze er niet meer zijn, dan wordt deze speciaal voor je gemaakt.

De schorten kosten € 49,95 per stuk, verzenden als brievenbuspakketje kost € 5,50. Bestellen kan door hieronder het formulier in te vullen, telefonisch bestellen kan uiteraard ook: 06-24717717 Betaling regel ik via een betaalverzoek, is het geld overgemaakt dan stuur ik je schort zo snel mogelijk op. 

Bestel een schort!


Renee korswagen met haar kookschort